Enkele reacties:


“Een fantastische avond!”


“Lekkere band en heerlijk gedanst!”


“Ze zijn wel actueel met hun repertoire!”


“Wat een fijne muziek!”


“Helemaal los!!!”


“Eindelijk weer eens een leuk bandje!”


“En toch niet duur!”


“Mooi wark...”


“Leuk, die oude hits weer eens te horen!”


“Dansen, dansen, dansen!”


“Fijne band voor ons verenigingsfeest!”


“We hebben een mooie bruiloft gehad, ook dankzij jullie!”


“Wiehoe!!!”
 
Plan B is een 4-mansformatie die bestaat uit leden en ex-leden van bekende Noord-Hollandse formaties (Sesam, Synergy, The very 80‘s, AlleTijd, Boombox Bastards, Texas Sugar,  Insane, Live Karaoke Band, e.v.a.). 
Zij besloten hun krachten te bundelen en een formatie te starten die alle ervaringen combineert! Het repertoire is daardoor echt heel breed. Afhankelijk van het soort feest dat u geeft is het repertoire aan te passen aan uw wensen. Ook de grootte van de band is naar uw wensen te formeren. Wilt u er een saxofonist bij; dat kan! En ook een toetsenist; no problemo!!!

Met een lekkere top-zangeres (Andrea), stuwende bas (Jan), gierende gitaar (Ruud), strakke drums (Joey) en vol met meerstemmige vocalen staat deze band als een huis. Het repertoire is fris, actueel en vol verrassingen! Nummers die je lang niet gehoord hebt komen langs, maar ook huidige top-40 nummers worden niet geschuwd!

Als uitbreiding is een extra zanger mogelijk en zijn bestaat zelfs de optie van een saxofonist of toetsenist tot de mogelijkheden! Wilt u dus een 5- of 6-mans formatie? Ook dat is mogelijk!

Zoekt u dus een band voor een bruiloft, bedrijfsfeest, café, kroeg, discotheek, tentfeest of privé feest; Plan B is the way to go!


U kunt Plan-B rechtstreeks boeken: e-mail

Of uiteraard via uw eigen boekingskantoor.
mailto:info@ruudschoutenmuziek.nl?subject=Plan-B%20via%20de%20site...https://www.facebook.com/pages/Band-Plan-B/1384627661766495shapeimage_2_link_0
Fun!
Live!